ISO WHEY ZERO ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Native Πρωτεΐνη Απομονωνομένου Ορού Γάλακτος ως βασικό συστατικόΕκπληκτική περιεκτικότητα σε ΠρωτεΐνηΠροσθήκη αμινοξέων: L-Γλουταμίνη και BCAAΓρήγορη και Εύκολη απορρόφησηΧωρίς Ζάχαρη*, Λακτόζη** και ΓλουτένηΧωρίς ΣυντηρητικάΧωρίς ΦοινικέλαιοΧωρίς Ασπαρτάμη88 mg καφεΐνη ανά Δόση/Μερίδα μόνο για τη γεύση Caffé Latte
*Η τιμή προκύπτει από μέτρηση προϊόντος που έχει ήδη διαλυθεί σε νερό και είναι έτοιμο προς κατανάλωση.
**Στην περίπτωση μέγιστης διάλυσης, το έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν είναι “Lactose Free”.
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ NATIVE ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!
Η απόδοσή σου ξεκινάει από τα συστατικά!
Η Native Πρωτεΐνη Απομονωμένου Ορού Γάλακτος προέρχεται απευθείας από φρέσκο γάλα με παστερίωση, μέσω μίκρο- και υπερ- διύλισης σε χαμηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια κονιοποιείται σε ειδικό θάλαμο στεγνώματος. Χάρις σε αυτή τη μοναδική διαδικασία, η δομή της Πρωτεΐνης διατηρεί την πληρέστερη μορφή της και παραμένει πλούσια σε ανοσοσφαιρίνη (αντίσωμα) και λακτοφερίνη (κομμάτι του ανοσοποιητικού συστήματος). Επιπλέον, η πρώτη ύλη είναι απαλλαγμένη από χημικές ουσίες και άλλους ρύπους.
ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς των Natural σε πρωτεΐνη, είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους και όσες ασκούνται συστηματικά και βάζουν τα δυνατα τους ώστε να διατηρήσουν ένα σφιχτό σώμα, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει μία φανταστική εναλλακτική λύση, λόγων των πολύ χαμηλών θερμίδων, για όσους/ες βρίσκονται στη διαδικασία αδυνατίσματος.
Σε μία Δόση/Μερίδα (25γρ):
93 kcal21γρ πρωτεΐνης από την οποία 4.5γρ BCAA
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΤΟΖΗ;
Η λακτόζη, επίσης γνωστή ως «σάκχαρο γάλακτος», είναι ένας σύνθετος υδατάνθρακας, που αντιπροσωπεύει περίπου το 2-8% της περιεκτικότητας σε ξηρά ύλη στο γάλα. Κατά τη βρεφική ηλικία χρειαζόμαστε κυρίως λακτόζη, και ως εκ τούτου δεν είναι ασυνήθιστο αν στην ενηλικίωση το σώμα μας δεν παράγει ένζυμο λακτάσης, το οποίο απαιτείται για τη διάσπαση της λακτόζης, και με αυτό τον τρόπο προκαλείται η δυσανεξία στη λακτόζη. Σήμερα, σχεδόν το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από δυσανεξία στη λακτόζη.
Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ.
Η Πρωτεΐνη αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του σώματός μας, καθώς είναι μία πηγή θρεπτικών συστατικών, η οποία συντίθεται από αμινοξέα, τα οποία κάποια παράγονται από τον οργανισμό μας και κάποια άλλα τα λαμβάνουμε είτε μέσω της Διατροφής μας είτε μέσω Συμπληρωμάτων Διατροφής. Η Πρωτεΐνη συμβάλλει στην διατήρηση και ανάπτυξη του μυικού ιστού. Πότε ο οργανισμός μας χρειάζεται περισσότερο το Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης; Η απάντηση είναι όταν αθλούμαστε συστηματικά, ή όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυική μας μάζα, ή όταν βρισκόμαστε στη διαδικασία αδυνατίσματος ή όταν μεγαλώνουμε ηλικιακά.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ;
Ένας εύκολος, βολικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος λήψης πρωτεΐνης είναι μέσω Συμπληρωμάτων Πρωτεΐνης: το μόνο που χρειάζεσαι είναι σκόνη πρωτεΐνης, ένα shaker και λίγο νερό. Η σκόνη Πρωτεΐνης είναι επίσης εύκολη στην πέψη. Προέρχεται από γάλα όπως επίσης και από ζωικές ή φυτικές πηγές ή συνδυασμό τους. Η απορρόφησή της μπορεί να είναι γρήγορη (30 – 40 λεπτά), μέτρια (1 – 2 ώρες) ή αργή (περισσότερες από 2 ώρες).
Όπως όλα τα προϊόντα της Biotech USA, έτσι και η Iso Whey Zero Lactose free αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ.
Αναμειγνύουμε μία Δόση/Μερίδα σκόνης (25γρ = 1 scoop) με 200 ml ή 350 ml νερό στο Shaker (**Στην περίπτωση μέγιστης διάλυσης, το έτοιμο προς κατανάλωση προϊόντος είναι “Lactose Free”).Τις Προπονητικές ημέρες, καταναλώστε μία (1) δόση/μερίδα το πρωί και μία (1) αμέσως μετά την προπόνηση/άσκηση. Τις μη-Προπονητικές ημέρες, καταναλώστε μία δόση/μερίδα το πρωί και μία το απόγευμα.
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.table { border-collapse: collapse; width: 100%;}td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px;}tr:nth-child(even) { background-color: #f6f6f6;}Serving size: 25grServings per container: 36 | Daily Amount: 2 Servings (50gr)100 gr25 gr%RI***(100 gr)Energy1579 kJ / 372 kcal395 kJ / 93 kcal19%Fat
– of which saturates1.6 gr
1 gr<0.5 gr
0.3 gr2.3%
5%Carbohydrate
– of which sugars5.2 gr
0.8 gr1.3 gr
<0.5 gr2%
<0.89%Protein84 gr21 gr168%Salt0.71 gr0.18 gr12%***%RI: Reference intake of and average a...